NICK

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!

Mijn naam is Nick Verhoekx. Ik ben 19 jaar en woon samen met mijn ouders in één van de oudste straten van Tilburg.
De afgelopen jaren heb ik geleerd hoe belangrijk het is om te doen waar je ZELF gelukkig van wordt en waar je jezelf het prettigst bij voelt. Voor mij is dat mensen ontroeren met mijn muziek!!                                                                                                                                                                                                            

Van jongs af aan zong en danste ik al met alles mee! Toen ik 8 jaar oud was, vertelde mijn muziekleraar op de basisschool dat ik toch echt iets met muziek moest gaan doen. Het viel hem toen al op dat ik daar een enorme passie voor had. Vanaf dat moment ben ik met zanglessen begonnen en inmiddels speel ik daarnaast al 5 jaar gitaar.  Ik was eerst onzeker, maar de mensen én mezelf ontroeren met muziek, heeft mij enorm geholpen te zijn wie ik nu ben. Ik sta nu zelfverzekerd op het podium en dat voelt ontzettend goed!

Door de jaren heen heb ik natuurlijk ook wat ervaring opgedaan. Een paar jaar geleden meegedaan met de Voice-kids, in de finale gestaan van volkszangerjunior en meerdere malen opgetreden op feestjes, bruiloften en andere gelegenheden.     

Ik weet door de verschillende muzikale ervaringen van afgelopen jaren waar mijn hart ligt. En dat is om met mijn gitaar en zang jou te raken en je het gevoel geven dat jij er mag zijn!